Bedrijfsfeest

Bent u opzoek naar een DJ Drive-in Show voor op jullie bedrijfsfeest?

Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van zakelijke evenementen.
Of het nu gaat om jullie personeelsfeest, team uitje, netwerkborrel of Receptie. Bij ons is het allemaal mogelijk! Kijkend naar jullie wensen verzorgen wij een formele of juist informele setting. Wij verzorgen onze Drive-in shows van a tot z en jullie kunnen alles met een gerust hart uit handen geven. Wij passen onze licht- en geluidsapparatuur aan op de grote van de locatie, het aantal verwachte gasten en natuurlijk al jullie specifieke wensen. Tijdens een persoonlijke kennismaking bekijken wij graag samen jullie de feestlocatie en bespreken al jullie specifieke wensen. Ook geven wij passend advies qua aankleding van de ruimte en stellen samen met jullie het perfecte arrangement samen.

Muziekwensen

Uiteraard zijn wij benieuwd naar jullie muziekwensen. Graag stellen wij dan ook samen met jullie een muziekaal programma samen. Onze allround DJ’s beschikken of tienduizenden nummers en vele muziekgenres om al jullie gasten de dansvloer op te krijgen. Alle gasten kunnen ( indien gewenst ) tijdens de feestavond bij ons langskomen om verzoeknummers aan te vragen. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om voorafgaand het feest aan ons door te geven welke nummers zeker niet mogen ontbreken. Tijdens jullie feest creëren wij de gewenste sfeer en spelen vooral in op jullie gasten.

Contact met jullie feestlocatie

Een goede voorbereiding is van essentieel belang voor een geslaagd feest!
Solkema Events stemt daarom graag alle specifieke en technische details af met jullie feestlocatie.
Zo bespreken wij ruim voor aanvang van jullie bedrijfsfeest de op en afbouwtijden, Stroomvoorzieningen, parkeergelegenheid en het gebruik van specifieke apparatuur zoals bijv. een rookmachines e.d. Uiteraard krijgen jullie hiervan altijd een schriftelijke terugkoppeling.

Klaar voor dat gezellige bedrijfsfeest?

Verloop van de feestavond

Veelal adviseren wij te beginnen met gepaste achtergrond muziek tijdens bijvoorbeeld de binnenkomst van uw gasten. Maar als er voorafgaand aan het feest uitgebreid gedineerd is of formele lezingen hebben plaatsgevonden dan is het alle reden voor een swingende start van een perfecte feestavond.

Solkema Events maakt Jullie bedrijfsfeest compleet!

  • Ervaren allround DJ’s
  • Een Vrijblijvende en kosteloze kennismaking
  • Persoonlijk contact en professionele service
  • De juiste muziek voor een perfecte sfeer
  • Een goede voorbereiding voor een vlekkeloos verloop van de avond
  • Eindeloze mogelijkheden omdat geen één feest hetzelfde is

“Wij spelen goed in op de behoefte van uw gasten en zorgen voor de perfecte sfeer.
Onze swingende hits van nu en onmisbare classics zorgen hiervoor.
Uw bedrijfsfeest zal veel indruk achterlaten op al jullie gasten”