Huwelijksfeesten

Gaan jullie binnenkort trouwen en zoeken jullie een goede allround DJ Drive-in Show voor de avond van jullie leven? Maar welke DJ past er nou eigenblijk het beste bij jullie persoonlijke wensen?

Wij helpen jullie graag verder met het maken van de juiste keuze.

Allereerst natuurlijk alvast van harte gefeliciteerd!

Solkema Events specialiseert en onderscheid zich al jaren in het verzorgen van huwelijksfeesten. Hoe sluit je de prachtige ceremonie en een heerlijk diner nou beter af dan met een swingend feest? Wij verzorgen jullie bruiloft DJ met complete Drive-in Show die voldoet aan al jullie specifieke wensen. Wij weten hoe belangrijk het voor jullie is dat deze feestavond tot in de puntjes verzorgd is en perfect verloopt. Dit kunnen jullie dan ook zeker aan ons overlaten!

Persoonlijk contact

Jullie huwelijksfeest is iets heel persoonlijks en uniek. Wij bieden jullie daarom graag persoonlijk contact aan vanaf de voorbereiding tot aan het slotnummer van jullie feestavond. Graag komen wij geheel vrijblijvend en kosteloos bij jullie langs om persoonlijk kennis met elkaar te maken. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen dat jullie vooraf graag willen weten wie je in huis haalt en de avond van jullie leven toevertrouwd. Samen stellen wij jullie ideale avond samen. Na onze kennismaking ontvangen jullie een uitgebreid verslag per email van alle besproken punten zodat jullie deze samen nog eens kunnen doornemen en eventueel kunnen wijzigen.

Jullie muziekwensen en onze DJ’s

Voorafgaand aan het feest brengen wijgraag al jullie muzikale wensen in kaart enbieden de mogelijkheid om ons exact aan te geven welke favoriete nummer absoluut niet mogen ontbreken tijdens jullie feestavond. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een eventuele openingsdans of slotnummer. Daarnaast mogen al jullie gasten zich vrij voelen om bij ons langs te komen voor het aanvragen van verzoeknummers. Wij verzorgen de perfecte mix aan de hand van jullie wensen voorafgaand het feest, de verzoekjes tijdens de avond en onze eigen inbreng en ervaring! Dit is waarom Solkema Events een volle dansvloer garandeert!

Verloop van de feestavond

Veelal adviseren wij te beginnen met gepaste achtergrond muziek tijdens bijvoorbeeld de binnenkomst van jullie gasten. Maar als er voorafgaand aan het feest uitgebreid gedineerd is en jullie gasten niet kunnen wachten de dansvloer te bestormen dan is het alle reden voor een swingende start van jullie perfecte feestavond.

Klaar voor dat zwingende bruifloftsfeest?

Hoe ziet jullie ideale Drive-in Show eruit

Wat vinden jullie mooi? Deze vraag staat bij ons centraal. Geen feest is bij ons dan ook hetzelfde. Wij passen elke DJ Drive-in Show aan op de grote van de feestlocatie, het aantal verwachte gasten en al jullie specifieke wensen. Wij beschikken over tal van licht en geluidinstallaties en sfeervolle objecten om elke ruimte om te toveren tot een schitterende trouwlocatie. D.m.v. onze impressiefoto’s brengen wij jullie op ideeën en geven passen advies kijkend naar jullie wensen en jullie feestlocatie. Wij bieden graag net dat beetje meer!

Contact met jullie feestlocatie en ceremoniemeester(s)

Naast het persoonlijke contact met jullie onderhouden wij uiteraard ook goed contact met jullie ceremoniemeester(s) en jullie feestlocatie. Tenslotte is een goede voorbereiding van essentieel belang voor een geslaagd feest! Solkema Events stemt daarom graag alle specifieke en technische details af met jullie feestlocatie. Zo bespreken wij ruim voor aanvang van jullie huwelijksfeest de op en afbouwtijden, Stroomvoorzieningen, parkeergelegenheid en het gebruik van specifieke apparatuur zoals bijv. een rookmachines e.d. Uiteraard krijgen jullie hiervan altijd een schriftelijke terugkoppeling.

Solkema Events maakt Jullie huwelijksfeest onvergetelijk!

  • Ervaren allround DJ’s gespecialiseerd in huwelijksfeesten
  • Een Vrijblijvende en kosteloze kennismaking
  • Jullie favoriete nummers voor een perfecte sfeer
  • Wij spelen in op wat jullie en jullie gasten leuk vinden en houden rekening met veelal een gemêleerd publiek
  • Verzoekjes zijn bij ons van harte welkom
  • Wij houden rekening met het geluidsniveau van de muziek
  • Extra tijd bijboeken tijdens de feestavond is altijd mogelijk
  • Een goede voorbereiding voor een vlekkeloos verloop van jullie ideale avond
  • Eindeloze mogelijkheden omdat geen één feest hetzelfde is
  • Een compleet verzorgd arrangement voor een betaalbaar en eerlijk prijs!

“Onze DJ’s voelen de sfeer perfect aan exact wat jullie gasten willen horen.
Wij draaien o.a. de lekkerste hits van dit moment en tijdloze classics van toen.
Over jullie huwelijksfeest zal nog lang worden nagepraat!”