Verjaardagsfeest

U bent jarig en zoekt een ervaren DJ om voor u en al uw vrienden en familie een onvergetelijk feest neer te zetten. Solkema Events verzorgd dit graag voor u. Wij verzorgen een perfecte avond die voldoet aan al uw wensen met voorafgaand uitvoerig contact over hoe u uw ideale avond voor zich ziet.
Viert u uw verjaardag thuis, in de tuin of heeft u een zaal gehuurd? Wij verzorgen op iedere locatie een passen Show dankzij onze mobiele DJ Drive-in Shows. Een geweldige avond met uiteraard een volle dansvloer!

Muziekwensen

Wij draaien al jaren met groot succes op vele verjaardagen door het hele land. Onze DJ’s zijn hier dan ook echt in gespecialiseerd en spelen goed in op uw wensen en die van uw gasten. U kunt ons voorafgaand aan uw verjaardagsfeest alle nummers doorgeven die absoluut niet mogen ontbreken op uw feestavond. Met een perfecte mix van uw favoriete muziek en de verzoekjes van uw gasten zorgen wij ervoor dat al uw familie, kennissen en vrienden op de dansvloer te zien zijn en maken wij er samen een geweldig feest van!

Verloop van de feestavond

Veelal adviseren wij te beginnen met gepaste achtergrond muziek tijdens bijvoorbeeld de binnenkomst van uw gasten. Veel gasten zien elkaar natuurlijk dagelijks en hebben vaak behoefte om even lekker bij te praten. Ook moet er ruimte zijn voor felicitaties en natuurlijk cadeaus. Maar als er voorafgaand aan uw feest uitgebreid gedineerd is en jullie het tijd vinden om direct te met de voetjes van de vloer te gaan dan is het alle reden voor een swingende start van uw perfecte feestavond.

Zin in een goed verzorgd verjaardagsfeest?

Hoe ziet uw ideale Drive-in Show eruit

Natuurlijk valt over smaak niet te twisten en weten wij als geen ander dat geen feest hetzelfde is.
Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat u zelf kunt aangeven hoe uw ideale Drive-in show en aankleding van de feest locatie eruit komt te zien. Wij hebben Echt alles in huis om dit voor elkaar te krijgen. Samen nemen wij graag uw wensen door en aan de hand van onze impressie foto’s kunnen wij u een goed beeld geven van onze mogelijkheden. Ook geven wij advies passen advies over de aankleding d.m.v. bijvoorbeeld sfeerverlichting en onze lichtinstallaties. Maar er is meer! Solkema Events komt graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs om persoonlijk kennis te maken, de locatie te bekijken en al uw wensen met elkaar door te nemen.

Wij regelen alles voor u

Naast het verzorgen van een compleet arrangement met een allround DJ en een complete Drive-in Show onderhouden wij goed contact met uw feestlocatie voor alle technische details zoals bijvoorbeeld de op- en afbouw van uw show, Stroomvoorzieningen parkeergelegenheid en het gebruik van specifieke apparatuur zoals bijv. een rookmachines e.d. Uiteraard krijgen jullie hiervan altijd een schriftelijke terugkoppeling.

Solkema Events verzorgd uw verjaardag tot in de puntjes en maakt uw feest helemaal compleet!

 • Enthousiaste allround DJ’s met ruime ervaring
 • Een Vrijblijvende en kosteloze kennismaking bij u thuis of op de feestlocatie
 • Persoonlijk contact zoals het hoort.
 • Uw favoriete muziek voor een geweldig feest
 • Wij spelen in op waar u en uw gasten van houden kijkend naar een veelal een gemêleerd gezelschap
 • Verzoekjes zijn bij ons meer dan welkom
 • Wij houden rekening met het volume zodat er ook nog met elkaar gepraat kan worden
 • Een goede voorbereiding voor een vlekkeloos verloop van uw ideale avond
 • Langer door draaien tijdens de feestavond is altijd mogelijk
 • Eindeloze mogelijkheden omdat geen één feest hetzelfde is
 • Een compleet verzorgd arrangement voor een betaalbare en eerlijke prijs!

“Wij kijken goed naar de sfeer en spelen naadloos in op uw wensen en die van uw gasten.
Wij draaien o.a. herkenbare hits van nu en de onvergetelijke classics van toen
Uw verjaardag zal een feest worden om nooit meer te vergeten!”